CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

Onze partner: ECCA

ECCA

ECCA is meer dan een lab. In 1980 opgericht door vader dr. Frank Benijts in Zwijnaarde. Vandaag nog altijd een familiebedrijf pur sang, geleid door Tom en Eva Benijts vanuit Merelbeke. De filosofie bleef altijd dezelfde: het laboratorium borgt de kwaliteit, veiligheid en gezondheid van mens, dier en milieu door bedrijven en organisaties te adviseren op vlak van levensmiddelen- en milieuwetgeving. Door de jaren heen is ECCA zo doorgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke laboratoria van het land. Toch zit het familiegevoel nog in elke vezel van het bedrijf. ECCA is persoonlijk, toegankelijk en resultaatgericht. Haar betrouwbare experten kijken verder dan de analyses en denken mee met en voor hun klanten. Als actieve problem solvers zoeken ze naar oplossingen op maat. CIB-leden kunnen bij ECCA terecht voor het aanvragen van asbestattesten en dit tegen een vlotte service, volledig gedigitaliseerd én aan scherpe prijzen.

Asbest

ECCA is één van de grootste onafhankelijke laboratoria van het land, met een specialisatie in asbest. Het bedrijf is als asbestlabo erkend door FOD-WASO en heeft al jarenlang ervaring met het uitvoeren van asbestinventarisaties. Heb je vragen over asbest? Of wil je een verplicht asbestattest laten opstellen? De 160 medewerkers van ECCA helpen je graag verder.

Win-win

Samenwerken met ECCA staat gelijk aan snelheid, service en volledige ontzorging. Met minimale inspanning krijg je als klant een gedetailleerd programma dat voldoet aan alle wettelijke regels en voorschriften. De experten van ECCA zorgen dat je juridisch in orde bent zonder dat je er zelf werk of tijd in moet investeren. Zo kan jij je maximaal blijven focussen op jouw kerntaken. Dat is win-win.

 ECCA scoort hoog in kwaliteit

ECCA draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De labodeskundigen analyseren stalen met de grootste precisie en adviseren bedrijven op vlak van levensmiddelen- en milieuwetgeving. Vergelijk de aanpak van haar 160 medewerkers gerust met die van andere spelers. Dan merk je dat ECCA eruit springt:

- wetenschappelijk niveau: technische competentie

betrokkenheid: opleidingsmogelijkheden

service: integratiemogelijkheden in klantsysteem

onafhankelijkheid: analyses en attesten in eigen huis

- betrouwbaarheid: risico-evaluatie van het gehanteerde materiaal

Ledenvoordeel
Verder lezen?

Gelieve aan te melden om deze inhoud te bekijken. CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenAanmelden of Registreren
Vragen over deze partnership of de voordelen als lid?
Contacteer onze ledendienst via de contactpagina.

Contactgegevens

ECCA
09 252 64 44
Attesten gemene delen en de syndicusinlichtingen: oproep

Attesten gemene delen en de syndicusinlichtingen: oproep

Nieuws 11/06/2024
Geen btw meer op de retributie voor het asbestattest

Geen btw meer op de retributie voor het asbestattest

Nieuws 15/04/2024
Wat als de eigenaar zich verzet tegen een staalname door een asbestdeskundige?

Wat als de eigenaar zich verzet tegen een staalname door een asbestdeskundige?

Nieuws 20/03/2023
Wie kan er een asbestinventaris uitvoeren voor het asbestattest?

Wie kan er een asbestinventaris uitvoeren voor het asbestattest?

Nieuws 20/09/2022
Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.