CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

Onze partner: ACEG

ACEG

Als erkend keuringsorganisme voeren we bij ACEG tal van technische keuringen uit zodat onze klanten de nodige keuringsattesten en cerificaten kunnen behalen. We onderscheiden ons door de nadruk te leggen op kwaliteit, snelheid en digitalisering om onze klanten merkbaar te ontzorgen.

10 jaar expertise

ACEG bestaat in 2022 exact 10 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot het grootste keuringorganisme dat nog voor 100% in Belgische handen is. Dat laatste geeft ons buiten meer autonomie ook alle beslissingsrecht in het dagdagelijkse en strategische reilen en zeilen. Deze sterke en gezonde groei is te danken aan onze basispijlers: kwaliteit, snelheid, digitalisering en klantenservice. Met meer dan 300 medewerkers staan we paraat om over heel België keuringsverslagen te leveren binnen de 7 werkdagen na aanvraag van onze klanten.

Totaalaanbod

Ons aanbod is doorheen de jaren mee gegroeid met de noden van onze klanten, waaronder ook de immomakelaars. Zo staat ons team van ervaren inspecteurs in voor tal val wettelijke technische controles voor de immosector. Denk daarbij aan: asbestinventarissen, elektrische keuringen, EPC’s en keuringen van stookolietanks.

Ontzorging en digitalisering

Digitalisering is vanaf dag één onze sleutel om klanten te ontzorgen van alle tijdrovende en administratieve aspecten. Van de initiële keuringsaanvraag, tot de effectieve uitvoering van de keuring en de verslaggeving nadien. Alles verloopt via ons platform, speciaal ontwikkeld op maat van onze diensten én de noden van onze klanten.

Ons platform staat voor een eenvoudige manier om keuringen aan te vragen en verzekert 100% transparantie en een efficiënte service nadien. Volledige ontzorging met oog voor detail. Uw verslagen zijn onmiddellijk en voor onbepaalde tijd digitaal beschikbaar. Dit maakt het voor ons mogelijk om de snelste op de markt zijn. 

Ledenvoordeel
Verder lezen?

Gelieve aan te melden om deze inhoud te bekijken. CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenAanmelden of Registreren
Vragen over deze partnership of de voordelen als lid?
Contacteer onze ledendienst via de contactpagina.

Contactgegevens

Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.