Wapen jouw kantoor tegen cyberaanvallen. Bestel hier een audit.

Onze jaarlijkse evenementen

Onze events zoals de Real Estate Awards en het Vastgoedcongres zijn de momenten bij uitstek om te netwerken met mensen uit de vastgoedwereld. Niet alleen om andere CIB-leden te ontmoeten, maar ook om kennis te maken met onze partners, huisadvocaten, vertegenwoordigers van andere beroepsorganisaties en beleids- en opiniemakers.

Vastgoedacademie

Vastgoedacademie

De Vastgoedacademie organiseert exclusieve studie- en netwerkmomenten die mensen met een hart voor vastgoed samenbrengen om actuele vastgoedtopics uit te diepen. Een aantal toonaangevende experts leiden het geheel telkens in goede banen. Onze leden ervaren het als een pluspunt om collega’s te ontmoeten. Het is verrijkend om te weten hoe andere vastgoedmakelaars en syndici de markt aanvoelen en hoe zij met bepaalde problemen omgaan. CIB-leden genieten steeds van een voordeeltarief.

vastgoedacademie.be
Vastgoedcongres 2022: slimmer wonen! Beter wonen?

Vastgoedcongres 2022: slimmer wonen! Beter wonen?

Gewijzigde woonwensen, significante effecten van klimaatverandering en de naweeën van de coronapandemie vereisen de nodige aanpassingen aan onze woonmarkt. Welke nieuwe woonmodellen en woonvormen passen hierbij? En welke digitale oplossingen dragen bij aan de noodzakelijke transitie op het gebied van energie, mobiliteit en leefbaarheid? En hoe kunnen vastgoedprofessionals consument- en toekomstgericht ondernemen in een competitieve markt?

Op al deze vragen krijg je een antwoord op het 22ste Vastgoedcongres van CIB Vlaanderen op vrijdag 18 maart 2022. Ons menu bevat een ijzersterk programma met tal van grote namen. Alle praktische informatie vind je op www.vastgoedcongres.be.

GOED VOOR 4 BIV-ERKENDE VORMINGSUREN!

vastgoedcongres.be
Real Estate Awards

Real Estate Awards

Met de Real Estate Awards, ook wel de Vlaamse vastgoedoscars genoemd, bekroont CIB Vlaanderen het harde werk en de inzet die binnen de vastgoedsector worden geleverd. Met deze awards wil CIB Vlaanderen de vastgoedsector een hart onder de riem steken. Wie goed werk levert, verdient immers een pluim.

realestateawards.be

Structurele partners

ACEGChecknetKorfineConcordiaECCACovastLiantisLuminusORIS
Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.