CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

"Eindelijk een concept in het voordeel van de vastgoedmakelaar"

Nieuws 24 mei 2023
Detail page

Een goeie twee maand geleden werd Spotto, het grootste nieuwe vastgoedplatform, gelanceerd. Vanuit de sector kwamen al heel wat positieve reacties. Zoals deze van Sibille Goeman van Goeman Vastgoed & Advies.

In 2010 startte Sibille Goeman haar eigen vastgoedkantoor met de mindset dat de manier van marketing en hoe de panden in de markt gezet werden, beter kon. Ze stapte af van advertenties in De Streekkrant en koos voor het digitale pad. Met succes, want 13 jaar later telt Goeman Vastgoed & Advies 3 kantoren in Oost-Vlaanderen. De komst van Spotto past helemaal bij het vastgoedkantoor, want net als Sibille kiest de grootste nieuwe vastgoedsite voor vernieuwing in de sector.

Perspectief voor de toekomst

“Toen er vanuit CIB Vlaanderen voor het eerst gecommuniceerd werd over een nieuw initiatief, was ik meteen nieuwsgierig. De eerste kennismaking met Spotto op het lanceringsevent was dan ook een aangename verrassing. Eindelijk een concept waar wij als vastgoedmakelaar ook zélf onze schouders onder kunnen zetten! We hebben met ons kantoor geen seconde getwijfeld om in zee te gaan met Spotto en het initiatief mee uit te dragen. Het biedt perspectief voor de toekomst, want de manier waarop we tot op vandaag onze panden in de kijker zetten, kost ons steeds meer."

In het voordeel van de makelaar

"De branding rond Spotto is vernieuwend, pittig en uniek. Het zorgt ervoor dat de website eruit springt. Daarnaast is het platform erg gebruiksvriendelijk. Voor mij is de mogelijkheid om te zoeken volgens lifestyle de grootste plus naar de markt toe, maar ik merk dat de gebruiker hieraan nog moet wennen. Mensen zijn gewoontedieren, ze hebben tijd nodig om de voordelen te zien en hun zoekgedrag aan te passen. Ik hoop dat meer en meer makelaars actief gaan helpen om de naamsbekendheid te vergroten, want ik ben ervan overtuigd dat we Spotto zo nog beter op de kaart kunnen zetten en dat werkt zeker in het voordeel van de makelaar. Het aanbod op Spotto is alleszins al indrukwekkend!”

Meer informatie over Spotto: klik hier.

Structurele partners

KorfineChecknetACEGSpottoECCAConcordiaCovastLuminusORIS
Asbest Consulting

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.