Belangrijke boodschap: Volg hier onze updates over het Coronavirus.

Update - Model algemene voorwaarden vakantieverhuur geactualiseerd

Nieuws 18 februari 2021
Detail page

Één van de oudste modeldocumenten dat door CIB wordt aangeboden betreft de algemene voorwaarden bij vakantieverhuur. De toeristische verhuurkantoren voegen een al dan niet gepersonaliseerde versie toe aan hun verhuuropdrachten en reservatiebewijzen/huurcontracten. De werkgroep Toerisme binnen CIB heeft de voorbije weken de tekst aan een grondig onderzoek onderworpen. 

We presenteren heden een geactualiseerd model, onderverdeeld in (1) de algemene voorwaarden bij de verhuuropdracht en (2) de algemene voorwaarden bij het huurcontract/reservatiebewijs. Je vindt de nieuwe versie in de drie landstalen en het Engels bij de modeldocumenten of in het dossier ‘Logiesdecreet’ onder de tab ‘modeldocumenten’.

Wil je graag een woordje duiding bij de nieuwe versie? Daarvoor kan je terecht op het webinar van donderdag 11 maart. Op dat webinar overlopen we de geactualiseerde modellen artikel per artikel.

Verder lezen?

Gelieve aan te melden om deze inhoud te bekijken. CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenMeld je aan

Structurele partners

BTVBTVBTVBTVBTVBTVBTV

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.