Belangrijke boodschap: Volg hier onze updates over het Coronavirus.

BTV-keuringen aanvragen vanuit RealSmart: de snelweg naar administratief succes

Partnernieuws 29 juni 2020
Detail page

Sinds eind vorig jaar kan je vanuit je verkoop- of verhuurdossier in RealSmart onmiddellijk keuringen aanvragen bij onze partner BTV! Je ontvangt de keuringsattesten onmiddellijk in RealSmart én de data wordt automatisch overgenomen in je huurcontract of compromis. In samenwerking met BTV werd een leuke actie verbonden aan de lancering van deze extra dienst. Wie vijf dossiers met een BTV-keuring aanmaakte in RealSmart mocht uit de handen van onze ledenconsulenten een gratis BONGO-cinemabeleving ontvangen. Uit de getuigenissen van de winnaars mogen we alvast afleiden dat de BTV-integratie in RealSmart een schot in de roos is.

Daphné De Graeve - Sherwin Immo +: "RealSmart & BTV, de snelweg naar mijn administratief succes!"

Néomie Glenisson - Néomie Glenisson Vastgoed: "Digitale eenvoud, alles in één tool"

Benny Simons - Immo Benny Simons: "Samenwerken met BTV via RealSmart is precies waar ons logo voorstaat: "Persoonlijke service op een schoteltje!"

Johan Telen - Immo Johan Telen: "Dankzij de koppeling tussen BTV en RealSmart is een dossier in een paar muisklikken compleet"

Vincent Verhaeghe - Agence Verburgh: "Digitale eenvoud, vlotte verwerking en correcte prijs"

Kurt Van Snick - Kurtimmo: "De perfecte digitale samenwerking tussen aanvraag en aflevering document"

Stijn Vermeersch - Agem: "Eenvoudige aanvraag in enkele muisklikken. Na het bezoek van de BTV-agent verschijnen de aangevraagde keuringen automatisch in het gelinkte verkoopdossier in RealSmart. Makkelijk toch?"

Bernard Gilles - Torox: "RealSmart is van dag 1 incontournable voor de opbouw van het digitale verkoopdossier. De digitale aanvraag van de combikeuringen van BTV maakt het plaatje compleet."


Structurele partners

BTVBTVBTVBTVBTVBTV

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.