Belangrijke boodschap: Volg hier onze updates over het Coronavirus.

KBC Huurwaarborg voortaan nog gebruiksvriendelijker!

Partnernieuws 25 mei 2021
Detail page

De KBC Huurwaarborg & Woningpolis is sinds 6 maanden beschikbaar in de huurdossiers van RealSmart. Naar aanleiding van jullie feedback ging KBC aan de slag en bracht optimalisaties aan. Zo hebben we het vrijgaveformulier aangepast waardoor we bij vrijgave de huurwaarborg of een deel ervan ook naar de vastgoedmakelaar kunnen overschrijven, en niet enkel meer aan de huurder en/of verhuurder. Je kan als vastgoedmakelaar ook zelf de documenten met de correcte handtekeningen aan KBC bezorgen om de vrijgave te initiëren. Wil je in RealSmart het blanco vrijgaveformulier aan je huurder bezorgen is de optie ook hier ingebouwd het oorspronkelijke huurcontract als bijlage toe te voegen. Op jullie aansturen is de ondersteuning voor huurders door KBC Live verder verbeterd. KBC zorgde ook voor een update van de Woningpolis en sinds enkele maanden is het mogelijk de prijs modulair samen te stellen. Waar je voorheen alleen de keuze had om Gebouw & Inhoud te verzekeren, kun je deze en andere opties nu allemaal apart aanduiden en in je winkelmandje afrekenen.

Nog geen huurwaarborg aangevraagd in RealSmart? Ga er meteen mee aan de slag! Voor hulp, contacteer jouw persoonlijke ledenconsulent.

Verder lezen?

Gelieve aan te melden om deze inhoud te bekijken. CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenAanmelden of Registreren

Structurele partners

BTVBTVBTVBTVBTVBTVBTV

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.